Goed lopend Landelijk Hotel (privé woning + 5 appartementen) gelegen in een prachtige plaats met spectaculair uitzicht gelegen in een vulkanische vallei in het noorden van Tenerife.

Adres: -, El Tanque Tenerife 38435, Spain
Prijs: 677,000€
Status: Te Koop
Type woning: Landelijk gelegen
MLS: C5272
Voorzieningen: Opbergruimte, Openhaard, Barbeque, Fruitbomen, Sproei Installatie, Sateliet, Internet, Geschikt Voor Ouderen, Keuken - Kompleet Ingericht, Keuken - Klassiek, Uitzicht op Zee, Terras, Dichtbij Apotheek, Dichtbij Supermarkt, Dichtbij medisch centrum / ziekenhuis, Dichtbij Golfbaan, Dichtbij Sportaccomodaties
Perceelgrootte: 4200 m2
Omschrijving van de woning:

Goed lopend landelijk hotel met Privé woning en 5 appartementen gelegen  in een prachtige plaats met spectaculair uitzicht in het noorden van Tenerife. Dit complex is gelegen in een vulkanische vallei die zich uitstekend leed voor wandelaars. Het hoofdhuis (175 m2) heeft een woonkamer voorzien van kachel, keuken, 2 slaapkamers, een nieuwe badkamer en patio met een overdekt terras met een fantastisch uitzicht op zee en een klein zwembad. De 4 gast-appartementen hebben 1 of 2 slaapkamers, woonkamer met open keuken, badkamer en privé tuin of terras. Het 5e appartement van 100 m2 is vorig jaar gebouwd. Het heeft een privé grondstuk van 200 m2 met eigen ingang. het appartement heeft 2 slaapkamers, badkamer, keuken, salon en een terras met schitterend uitzicht. Alles is gerenoveerd met authentieke materialen en het interieur voldoet aan de huidige levensstandaard. een unieke plaats om een klein, gezellig hotel te runnen.

Bebouwde m2: 800
Verdiepingen: 1
Parkeer Mogelijkheden: Prive Parkeerplaats
Aantal parkeerplaatsen: 6
Airconditioning: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Interieur galerij
Vorige
Spelen
Volgende
Buitenkant galerij
Vorige
Spelen
Volgende